Workshops op maat

SSPUIZ verzorgt workshops op maat op locatie. Hieronder vind je een aantal voorbeelden vanuit recente dienstverlening, waarvan de praktijk leert dat het altijd om maatwerk gaat om te komen tot passend samenspel.

1. Praktijk coach

Samen met een praktijkcoach op de werkvloer krijg je concrete tips op welk wijze jij het beweegaanbod en spelplezier een positieve impuls kan geven.

2. Praktijk workshop

Een team van SSPUIZ komt langs met verschillende nieuwe concepten die jouw beweegaanbod een impuls kan geven. De workshop bestaat uit kennismaken met nieuwe concepten met concrete tips op welke wijze de concepten kunnen worden ingezet voor verschillende beweegniveaus.

3. Ontwerpfabriek op locatie

Organisaties met vragen zijn welkom om producten in de ontwerpfabriek te laten testen en/of met ons op zoek te gaan naar een passend spelconcept. SSPUIZ is in staat om met een netwerk van gepassioneerde professionals een snelle eerste gebruikerservaring te verzamelen.

Kosten

De kosten voor SSPUIZ op locatiezijn €495,- voor een dagdeel (3 uur praktijk inzet) en €795,- voor een dag ( 6 uur praktijk inzet)
Inzet docent: dagdeel 5 uur / dag: 8 uur